Forums

  • Stansfield
    Posts: 47
    Joined: 3 years ago
      

    Hello, I have no idea if I have the support for this. I switched to the new e107 version and of course the LZ2 version doesn't work. What can I do?

  • Jimako
    Main Admin
    Posts: 356
    Joined: 1 year ago
      

    Hello,

    what version do you have? 1.4.x?

    Can you check that it is this version?

    https://github.com/Jimako-e107-themes/Landing-Zero-2-version-1.4

    Then I need to know your GitHub name to give you access to version 1.5 for 2.3.1 (or make an issue there to know your nick - for future use too). Or use my email, it is in theme.xml. 

    But I can see it was checked last time 10 months ago. Hmm, I thought I updated all user installation when 2.3.1 went out. 

    Nevermind. Don't worry about support. If there are issues, just report them.

  • Stansfield
    Posts: 47
    Joined: 3 years ago
      
    Yes it is Version 1.4.1, GifHub Name ist Dansfield1983
  • Jimako
    Main Admin
    Posts: 356
    Joined: 1 year ago
    Tue Mar 29 2022, 12:28P.M.  Jimako

    Done, be aware that I haven't time to test it again (working with forum and bootstrap5 now). But if you find issues, I will fix them. 

    You should be able to create an issue there but now you can post more than one attachment here too. 

  • Stansfield
    Posts: 47
    Joined: 3 years ago
      
    Thank You....I got one on Menu Icon/Glyph the Glyphs doesn't work on Page.
  • Jimako
    Main Admin
    Posts: 356
    Joined: 1 year ago
      

    Hi,

    I updated demo site:

    https://www.e107sk.com/bootstrap/landingzero/

    What do you mean by Menu/Glyph is not working?  

  • Stansfield
    Posts: 47
    Joined: 3 years ago
      

    The Glyphs over Responsive | Customizable etc....

  • Jimako
    Main Admin
    Posts: 356
    Joined: 1 year ago
      

    Done. There was wrong path to icon file. 

    You can update or just change path as on picture.